Peniksen suurennus, Peniksen pidennys
PHALLOSAN forte
 • Jopa 4,9 cm luonnollinen pituuden kasvu*
 • Jopa 2,5 cm paksumpi*
 • Peniksen suoristus: IPP / peniksen käyryys
 • Luonnollinen potenssin kohotus
 • Testattu menestyksekkäästi saksalaisilla klinikoilla
 • Paluu seksiin eturauhasleikkauksen jälkeen
 • 0,00 EURO lähetyskulut
Tehokkaalla PHALLOSAN forten ja
PHALLOSAN plus+:n yhdistelmällä entistä
nopeammin parempiin tuloksiin. Käytä nyt
PHALLOSANia ihan niin kuin itse haluat.
(vain saatavana lisävarusteena PHALLOSAN forte)
UUSI PHALLOSAN-SOVELLUS
 • Harjoitteluohjelma älypuhelimelle ja tabletille!
 • Hallitse harjoitusaikojasi.
 • Hallitse menestystäsi!
 • Saat nopeammat ja paremmat tulokset!

 • Saatavana Androidille ja iOS: lle
PHALLOSAN kliinisessä testissä
PHALLOSAN kliinisessä testissä
Kaikkien osallistujien keskimääräinen
tulos velttona ja erektiossa:
3.6 cm (1.41") / 2.9 cm (1.14")
(Lähde: PHALLOSANin kliininen tutkimus – tulokset
voivat vaihdella yksilöittäin, joten niitä ei voida taata)
 • PHALLOSAN forte -peniksensuurennuslaitteen
       käyttö on kivutonta ja sitä voi käyttää peräti
       10 tuntia kerrallaan – myös öisin.
 • PHALLOSAN forte suurentaa myös terskaa,
       sillä veto keskittyy terskan päähän.
Tulos 3 kuukauden kuluttua 6 kuukauden kuluttua
Pituuden kasvu velttona +3,5cm +4,9cm
Pituuden kasvu jäykkänä +3,8cm +4,8cm
Ympäryksen kasvu +2,5cm +2,5cm

(Lähde: PHALLOSANin kliininen tutkimus – tulokset voivat vaihdella yksilöittäin, joten niitä ei voida taata)


 


PHALLOSAN forte – hyväksi todettu menetelmä peniksen luonnolliseen pidentämiseen ja suoristamiseen

Mekaaninen peniksen suurentaminen ja pidentäminen kivutta, huomaamattomasti ja luotettavasti

Kiitämme sinua PHALLOSAN forte -tuotetta kohtaan osoittamastasi kiinnostuksesta, sillä se on maailman ainoa alipainesuojamenetelmä, joka pidentää penistä mekaanisesti. Luultavasti olet joutunut etsimään jo kauemman aikaa peniksen pidentämiseen ja suurentamiseen mahdollisia menetelmiä. Eipä ihme, sillä mediasta ja etenkin internetistä löytyy lukemattomia, usein kyseenalaisia välineitä ja menetelmiä peniksen pidennykseen. Useimmat niistä osoittautuvat pian tyhjiksi lupauksiksi tai jopa petosyritykseksi. Epäilyttävillä verkkosivustoilla myydään tehottomia tabletteja, tai lääkärit mainostavat kalliita leikkauksia, joiden tulokset ovat arveluttavia. PHALLOSAN forte -tuotteemme toimii täysin toisella tavalla: alipainevenytyksen hämmästyttävä vaikutus ei ole ainoastaan kliinisesti testattu vaan tämä toimintaperiaate ei aiheuta myöskään terveydellisiä riskejä. PHALLOSAN fortea käytetään muutamia kuukausia päivittäin vaatteiden alla tai nukuttaessa. Tähän ei tarvita lääkkeitä eikä leikkauksia vaan ainoastaan jatkuva, hitaasti kasvava venytys pidentää ja suurentaa penistä luotettavasti. PHALLOSAN forten valmistajalla on takanaan monen vuoden kokemus tästä menetelmästä. Jo yli 18 vuoden ajan olemme tutkineet peniksen luonnolliseen pidennykseen johtavia menetelmiä. Tuotekehityksemme on myös jatkuvassa yhteydessä asiakkaisiimme. Yhteydenpidosta vielä: asiantuntijatiimimme, johon voit ottaa sähköpostitse yhteyttä, vastaa toimintaa tai käyttöä koskeviin kysymyksiisi. Jokaisessa vaiheessa – olipa kyse sitten neuvonnasta, tilauksesta, maksamisesta tai toimituksesta – toimimme luonnollisesti äärimmäisen hienovaraisesti. Tutustu kaikessa rauhassa PHALLOSAN forte -menetelmämme toimintatapaan ja tutkimuksissa testattuun vaikutukseen. Jos tarkoituksesi on parantaa itsetuntoasi pidemmällä tai suuremmalla peniksellä, PHALLOSAN forte auttaa sen saavuttamisessa nopeasti ja luotettavasti.

PHALLOSAN fortea myyvät vain valmistaja sekä apteekit Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä

Tilaa PHALLOSAN forte -peniksenkehitin nyt nopeasti ja suoraan valmistajalta. Tarjoamme täyden tuen sähköpostitse ja puhelimitse 5 päivänä viikossa.

* Kaikki tulokset ovat pysyviä ja voivat ylittyä, jos PHALLOSAN fortea käytetään yli 6 kuukauden ajan. Yhtenäisiä tuloksia ei voida kuitenkaan taata, sillä ne vaihtelevat yksilöittäin.

Miten PHALLOSAN forte toimii ja mihin sitä käytetään?

PHALLOSAN forte on ortopedinen venytyslaite, jolla penistä pidennetään ja suurennetaan pysyvästi. Sitä voidaan käyttää lääkinnällisenä laitteena mutta myös erektiohäiriöiden ennaltaehkäisyyn tai hoitoon, kuten eturauhasleikkauksen jälkeiseen terapiaan. Myös lääkärit ovat käyttäneet PHALLOSAN fortea penistä suoristavissa toimenpiteissä, joiden menestyksekkäistä tuloksista on julkaistu alan lehdissä. Siitä lähtien PHALLOSAN forte -menetelmää on käytetty useita satoja kertoja leikkauksen vaihtoehtona peniksen suoristamisessa positiivisin tuloksin. Vaikka menetelmä on teknisesti nerokas ja tieteellisesti hyväksytty, PHALLOSAN forte toimii itseasiassa ikivanhan periaatteen mukaan: pidennys saadaan aikaan kevyellä ja jatkuvalla peniksen venytyksellä. Tämä menetelmä on jo pitkään tunnettu luonnonkansojen keskuudessa. Afrikassa on heimoja, jotka venyttävät vuosia kaulaa, huulia, korvalehtiä tai penistä. Jatkuvasti venytettävässä kudoksessa esiintyy mikrohalkeamia niin kuin kipeytyneissä lihaksissa. Paranemisprosessissa keho täyttää halkeamat uusilla soluilla. Näin kasvuprosessi saa alkunsa. Useiden kuukausien ajan käytettynä PHALLOSAN forte vaikuttaa samalla tavoin suurentaen ja suoristaen penistä sekä jopa koventaen erektioita. Menetelmä on kuitenkin aina hallittava, miellyttävä ja turvallinen. Tukevasti ja mukavasti alipainekuvun sisälle asetettuna penis kiinnitetään joustovyöhön, jota voidaan käyttää ongelmitta joka päivä. Vetomenetelmä vetää penistä oikealle tai vasemmalle pienen painon avulla (joustovyötä voidaan käyttää haluttuun suuntaan). Vedon voimakkuuden saa itse säätää sopivaksi. Tätä tukee vyössä oleva nerokas värijärjestelmä: vihreä tarkoittaa vähäistä kuormitusta, keltainen keskitasoista ja punainen voimakasta. Suurin mahdollinen venytysvoima on 3 kg. PHALLOSAN fortea voidaan käyttää päivittäin huoletta kahdeksan tuntia tai kauemminkin. Käytön säännöllisyys on yhteydessä tuloksiin, mikä on myös kliinisesti testattu asia. Vieraile kaikessa rauhassa verkkosivustollamme osoitteessa phallosan.fi ja vakuutu PHALLOSAN forte -menetelmän luotettavuudesta. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse milloin tahansa.

PHALLOSAN forte

PHALLOSAN -peniksensuurennuslaitteen käyttö on kivutonta ja sitä voi käyttää peräti 10 tuntia kerrallaan – myös öisin.
PHALLOSAN:in käyttö on miellyttävää ja kivutonta ja se on suunniteltu siten, että se on huomaamaton vaatteiden alla.
PHALLOSAN suurentaa myös terskaa, sillä veto keskittyy terskan päähän.
Miten PHALLOSAN kehittää peniksen pituutta ja paksuutta?
Kuinka kauan kestää, että penis kasvaa silmin nähtävästi ja mitattavasti?
Mihin käyttöalueisiin PHALLOSAN:ia voi käyttää?
PHALLOSAN:ia on ylistetty useissa lehtiartikkeleissa.

Ansaitse rahaa PHALLOSAN-peniksenkehittimellä!

Tue kauppiasta työssään säästämällä kauppiaan vaivaa ja samalla säästät itsellesi selvää rahaa! Mainostamalla tuotettamme internetsivuillasi ansaitset partneriohjelmamme kautta jokaisesta myydystä tuotteesta.