Peniksen suurennus, Peniksen pidennys

Eturauhassyövän jälkeinen hyvä hoito on siksi erittäin tärkeää!

Hoito eturauhassyöpäleikkauksen jälkeen

("treeniä paisuvaiskudokselle")

Alan asiantuntijoiden mukaan on erittäin tärkeää, että paisuvaista aletaan "treenata" jo muutama viikko eturauhassyöpäleikkauksen jälkeen. Ilman kiihdytettyä verenkiertoa ja hapen kuljetusta alkaa paisuvaiskudoksen ylle kehittyä joustamatonta sidekudosta. Potilas voi itse huomata kollageenin tapaisessa rakenteessa tapahtuvan muutoksen, kun penis alkaa lyhentyä ja kaventua. PHALLOSAN forte on vaihtoehtoinen hoitokeino niille potilaille, jotka saavat lääkityksestä epätoivottuja sivuvaikutuksia. Leikkauksen kokeneet voivat parantaa seksielämäänsä vain erektiota parantavilla hoitokeinoilla.

Eturauhassyövän jälkeinen hyvä hoito on siksi erittäin tärkeää!

Ratkaisu: PHALLOSAN forte -hoito

Hoito PHALLOSAN forte:illa on edullista. PHALLOSAN forte vaikuttaa koko paisuvaiskudokseen ja stimuloi sitä uusintamaan soluja. Stimulointi tapahtuu huippunsa kehitetyllä tekniikalla: laitteessa on elastinen vyö, johon kiinnitetään terskasuojus ja vetoa kestävä, erikoispaksu kondomi. Laite vaikuttaa koko penikseen. PHALLOSAN forte:ia voidaan käyttää yllämainittujen lääkitysten aikana tai ilman lääkitystä. Laitetta voi käyttää päivisin huomaamattomasti vaatteiden alla tai yöllä nukkuessa. Hoito on täysin mekaanista. Jatkuva alipaine kiihottaa passiivisesti paisuvaisen verenkiertoa ja siten edesauttaa tärkeää hapensaantia.

PHALLOSAN forte:ia on käytetty jo vuosia käyryyden, arpisten vääntymien ja pienten penisten hoidossa. Laitteella on CE-merkintä. Sitä myydään kaikissa saksalaisissa, itävaltalaisissa ja sveitsiläisissä apteekeissa.