Peniksen suurennus, Peniksen pidennys

Peniksen suurentaminen luonnollisella tavalla.

Peniksen suurentaminen

Vahvistetut tulokset kliinisellä testillä


PHALLOSAN forte on patentoitu venytysmenetelmä, jolla penistä suurennetaan luonnollisella tavalla ilman leikkausta. Luonnonkansojen innoittamana ja kudoksen laajennuksesta saadun lääketieteellisen tutkimustiedon mukaan penis suurenee tehokkaasti jatkuvalla venytyksellä. Kuuden kuukauden käyttöajalla penis voi suurentua jopa 4,9 cm. Tämä tulos saatiin kliinisessä tutkimuksessa, jota tuki professori, lääketieteen tohtori Sohn, saksalaisen urologian klinikan ylilääkäri. Kaikkien tutkimukseen osallistujien penis kasvoi kuudessa kuukaudessa keskimäärin 3,6 cm, myös paksuutta tuli lisää. Osallistujilla peniksen koon suurenemista seurasi usein myös paremmat ja kovemmat erektiot. Neljännes mainitsi myös pitempään kestävän jäykkyyden. PHALLOSAN fortella tämä onnistuu ilman leikkausta kivutta, mukavasti ja huomaamattomasti.

Peniksen suurentaminen mukavasti ja lempeästi

Penistä suurentavaa PHALLOSAN forte -alipainesuojamenetelmää on helppo ja mukava käyttää. Terskan päälle asetetaan pehmeästä silikonista valmistettu suojakupu, joka estää turpoamisen ja punoituksen liian voimakkaassa vedossa. Terskan kudokseen kohdistuvaa kevyttä painetta voidaan lisätä myöhemmin, jolloin peniksen suurennusta voidaan nopeuttaa. Suojakuvulla suojattu penis asetetaan imukupuun. Siihen kiinnitetty kauluskondomi rullataan auki estäen ilman pääsyn imukupuun. Imupumppua käyttämällä terska vedetään syvemmälle kupuun. Kauluskondomi painautuu tiukasti penistä vasten. Imupumpun 3-kanavaisen venttiilin avulla kupuun saadaan paras mahdollinen alipaine. Alipainetta voidaan säätää lisäksi tarvittaessa. Tämän jälkeen vyö asetetaan lanteille. Penistä venytetään vaahtomuovirenkaalla ja vetohaarukalla. Nerokkaalla värijärjestelmällä voidaan asettaa optimaalinen veto peniksen suurennusta varten. PHALLOSAN forte -laitteen pukeminen päälle kestää vain muutaman minuutin. Se voidaan riisua mukavasti WC:ssä käynnin yhteydessä ja pukea jälleen päälle.

Hienovaraisuudesta emme tingi koskaan

Käsittelemme ehdottoman luottamuksellisesti kaikki PHALLOSAN forteen liittyvät asiat päivittäisestä käytöstä maksuun asti. Patentoitu venytysvyö on täysin huomaamaton, joten se ei näy edes tiukkojen farkkujen tai työvaatteiden alta. Katseilta suojattuna voit aivan rauhassa suurentaa penistäsi työaikana, vapaa-ajalla ja öisin. Koska verenkierto ei heikenny edes mahdollisen erektion yhteydessä, voit käyttää PHALLOSAN fortea myös nukkuessasi. Käytön kivuttomuus taataan joka hetki. Lisäksi penistä suurentava alipainesuojamenetelmä toimitetaan neutraalissa nimettömässä pakkauksessa. Pakkauksen ulkonäön perusteella ei voi tehdä mitään päätelmiä sen sisällöstä. Sekä tilisiirrolla maksettaessa viitettä ei tarvitse antaa. Tili on avattu vain PHALLOSAN fortea varten.

Tyydyttävä seksielämä paremmalla itsetunnolla

PHALLOSAN forte -venytysmenetelmä on auttanut jo lukuisia miehiä peniksen suurentamisessa. Samalla myös aiemmin itseluottamusta ja omanarvontuntoa heikentänyt epävarmuus voi kadota. Positiivinen tunne omasta kehosta ja persoonallinen vetovoima astuvat etualalle. Suurempi penis voi tuoda seksielämään myös uutta potkua. Uusi itseluottamus voi voittaa aiemmin elämää hallinneet pelot. Voit lukea asiakkaidemme kirjoittamista kokemuksista ja saada näin oikean kuvan PHALLOSAN forte -tuotteesta ja sen käytöstä. Ja mikä parasta: kaikille osille, lukuun ottamatta kauluskondomia ja suojakupua, myönnämme kahden vuoden takuun. Varaosat ja lisävarusteet voidaan tilata mukavasti verkkokaupastamme. Kaikki iholle kosketuksissa olevat osat ovat tutkitusti haitta-aineettomia Öko-Tex-standardi 100:n mukaan. Lisäksi materiaalien valinnalla on minimoitu mahdolliset allergiariskit. Testaa nyt ainutlaatuista ja patentoitua PHALLOSAN forte -alipainemenetelmää peniksen suurentamiseen tilaamalla se diskreetisti verkkokaupastamme osoitteesta www.phallosan.fi.