Peniksen suurennus, Peniksen pidennys

Ortopedinen peniksen pidentäminen.

Toimintaperiaate

Ortopedinen peniksen pidentäminen – näin toimii PHALLOSAN forte

Sanomme joskus niin, että käyttäjä voi PHALLOSAN forte -venytysmekanismilla "treenata" penistään. Tämä urheiluun vertaaminen on osuva ilmaus, sillä PHALLOSAN forten toimintaperiaate muistuttaa todella lihasten kasvattamista. Urheiltaessa, kuten painonnostossa, lihassyihin syntyy pieniä repeämiä, jotka edustavat kasvuärsykettä. Parantuessaan repeämät sulkeutuvat uudella soluaineksella, jolloin lihas suurenee. Vaikka peniksessä itsessään ei ole lihaskudosta, siitä huolimatta myös se voi suurentua samanlaisen kasvuärsykkeen ansiosta. PHALLOSAN forten avulla peniskudosta venytetään lempeästi, mikä aikaansaa kestävän solujen kasvun. Jatkuvan venytyksen tuloksena muodostuu pienen pieniä repeämiä, jotka parantuessaan täyttyvät uudella soluaineksella. Näin PHALLOSAN fortella käynnistetään täysin luonnollinen peniksen kasvu. Penis sekä pitenee että paksuuntuu.

Tätä voidaan todella kutsua peniksen treenaamiseksi – mutta toisin kuin lihasten treenaamisessa tässä ei tarvitse pelätä lihasten kipeytymistä. Olemme pitkän tutkimustyömme aikana parannelleet jatkuvasti PHALLOSAN forte -venytysvyömekanismia, niin että optimaalisesti käytettynä kipuja ei esiinny. Vedon voimakkuuden saa itse säätää sopivaksi. Ensimmäisinä päivinä saattaa tuntua pientä kihelmöintiä. Ajan myötä kehon tulisi kuitenkin tottua venytysvyöhön ja vetoon, niin että PHALLOSAN forten olemassaoloa ei tunne enää. Suosituksemme: kokeile aluksi pienimmällä mahdollisella kuormituksella. Kun olet tottunut siihen, voit hitaasti lisätä kuormitusta samoin kuin voimaharjoittelussa.

Ja näin se toimii: Terska ja esinahka asetetaan pehmeästä silikonista valmistettuun suojakupuun ja erityiseen kondomiin. Penis kiinnitetään sitten venytysvyöhön, joka vetää penistä jatkuvasti ja tasaisesti. Paras tulos saadaan, kun PHALLOSAN fortea käytetään jatkuvasti useamman tunnin ajan päivittäin muutamia kuukausia. Tutkimukseen osallistuneet saivat erittäin hyviä tuloksia käyttämällä PHALLOSAN fortea päivittäin kahdeksan tuntia puolen vuoden ajan.

PHALLOSAN forten edut

 • Tehokas toimintatavaltaan: kliinisesti testattu, luotettava peniksen pidennys
 • PHALLOSAN forte toimii lempeästi ja tehokkaasti
 • Ei sivuvaikutuksia käyttöohjetta noudatettaessa
 • PHALLOSAN forte on näkymätön – vyö ei näy edes tiukoissa farkuissa
 • Voidaan käyttää huomaamattomasti joko oikealla tai vasemmalla puolella nivusia
 • Pehmeästä silikonista valmistettu suojakupu, jota voidaan käyttää kivutta pitkään
 • Voidaan käyttää myös yöllä ongelmitta
 • Ei kipuja: jo muutaman käyttöpäivän jälkeen PHALLOSANin olemassaoloa ei tunne
 • Sopii kaikenkokoisille peniksille
 • Integroitu imupumppu ja vetolujuuden mittaus
 • Allergeenittomat materiaalit
 • Elinikäinen maksuton tuki
 • Tuotteen diskreetti tilaus ja maksaminen
 • Paketin sisällöstä ei voi tehdä johtopäätöksiä: PHALLOSAN forte toimitetaan neutraalissa pakkauksessa

Hyväksi todettu toimintaperiaate – tunnettu lääketieteellinen teknologia, luonnonkansojen käyttämä

Toimintaperiaatteessa ei tosiaankaan ole mitään uutta – sitä ei ole aiemmin vain käytetty ortopediseen peniksen suurennukseen. Ortopedit ja muut erikoislääkärit käyttävät kuitenkin jo useiden vuosien ajan erilaisia venytysmenetelmiä kosmeettisiin ja terapeuttisiin tarkoituksiin. Kehon osien suurennus venyttämällä on perinne useiden luonnonkansojen keskuudessa.

Hyväksi todettu toimintaperiaate

Esimerkiksi Etiopiassa erityisen haluttuja ovat ne Mursi-heimoon kuuluvat naiset, jotka ovat venyttäneet alahuulensa leveimmiksi huulikiekolla. Tällaiset tavat ovat tunnettuja monien luonnonkansojen keskuudessa Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja Alaskassa. Samalla periaatteella voidaan venyttää myös kaulaa tai korvalehtiä. PHALLOSAN forten toiminta jäljittelee tietyssä määrin tätä periaatetta, oikeanlainen käyttö ei kuitenkaan aiheuta mitään terveydellisiä haittoja. Lisäksi mekaaninen venytys ei tuota minkäänlaista kipua päivittäisessä käytössä.

Uudenaikainen lääketiede käyttää tätä periaatetta esimerkiksi ortopediassa, tapaturma- ja plastiikkakirurgiassa jalan venytyksissä. Ihonsiirroissa siirrettyä kudosta venytetään keinotekoisesti pinta-alan suurentamiseksi. Rintojen suurennusleikkauksessa kudosta venytetään laajentimella ennen implantin sisäänasettamista.

PHALLOSAN forten käyttö lääketieteessä

Jos olet ajatellut peniksesi suurentamista, helppo ja tehokas PHALLOSAN forte ei kaipaa plastiikkakirurgin apua.

Luonnollisiin kasvuprosesseihin vaikuttamalla PHALLOSAN fortea voidaan pitää joissakin tapauksissa myös lääkinnällisenä, terapiaa tukevana laitteena monissa eri sairauksissa. PHALLOSANista on julkaistu artikkeli muun muassa tärkeimmässä urologian ammattilehdessä, "Sexual Medicine" -aikakauslehdessä sekä peniksen suurennusta käsittelevässä aiheessa että menestyksekkäässä peniksen suoristukseen liittyvässä terapiassa. Lisäksi PHALLOSAN fortea voidaan käyttää terapiaa täydentävänä laitteena erektiohäiriöiden hoidossa, kuten myös eturauhasleikkauksen jälkeen tai alaraajoistaan halvaantuneiden terapiassa. Jos lääkärisi on kiinnostunut alkuperäisistä julkaisuista, lähetämme ne mielellämme pyynnöstä.