Peniksen suurennus, Peniksen pidennys

Vuosien tutkimus ja käyttäjien haastattelutulosten analysointi ovat auttaneet meitä kehittelemään PHALLOSAN-laitteen.

PHALLOSAN forte peniksenkehitin

Vídeo - PHALLOSAN forte


 
 

Tervetuloa PHALLOSAN forte-maailmaan! PHALLOSAN forte on maailman ainoa peniksenkehitin, jossa on turvallinen alipainesuojasysteemi. Saat laitteella nopeita tuloksia peniksen suurennuksessa ja/tai oikaisussa. Laitteemme auttaa Sinua parantamaan elämänlaatuasi - omilla ehdoillasi.

PHALLOSAN forte kasvattaa myös terskaa, sillä alipaineveto keskittyy terskan päähän.

Kaikissa muissa vastaavissa laitteissa veto alkaa vasta terskan alapuolelta.

Meillä on kokemusta peniksen suurentajien ja oikaisijien valmistuksesta ja käytöstä yli vuosikymmenen ajalta. Vuosien tutkimus ja käyttäjien haastattelutulosten analysointi ovat auttaneet meitä kehittelemään PHALLOSAN forte-laitteen. Eurooppalaiset terveysviranomaiset ovat luokitelleet PHALLOSAN forte:in ensiluokkaiseksi lääketieteelliseksi tuotteeksi. Se täyttää kaikki sille asetetut lääketieteelliset vaatimukset ja se on siten CE-merkitty. Markkinoilla on venyttimiä, imupumppuja ja suuria lupauksia. Penistenkehittimien ehdoton kuningas ja parhaiden tulosten tuottaja on kuitenkin PHALLOSAN forte. Lue lisää tuotteemme toimintatavasta.

Periaate

Peniksen kudosta stimuloidaan jatkuvalla, pehmeällä vedolla solujen uusintamiseen. PHALLOSAN forte tuottaa lähes huomaamatonta alipainevetoa, joka kohdistuu terskaan ja vaikuttaa samalla koko siittimeen. Koska PHALLOSAN forte:ia on todella miellyttävä käyttää, laitetta voi turvallisesti käyttää jopa yli kymmenen tuntia - se on olennainen osa PHALLOSAN forte:in tehoa! Lisäksi PHALLOSAN forte säästää sinut taatusti kiusallisilta tilanteilta - laite ei missään tapauksessa voi irrota ja tippua housuista, kuten muut vastaavat laitteet.

Toisin kuin muut vetoon perustuvat peniksenkehittimet, voimme taata, että kivuttomuuden lisäksi PHALLOSAN forte:illa on muutakin tarjottavaa. PHALLOSAN forte:ia voi pitää myös öisin, sillä laite venyy yöllisten erektioiden aikana. Verenkierto ei häiriinny missään vaiheessa käytön aikana. Muissa laitteissa ei ole kivuttomuustakuuta.

PHALLOSAN forte -peniksenkehitin on lääketieteellinen tuote ja se on CE-merkitty. Se on määritelty ensiluokkaiseksi lääketieteelliseksi tuotteeksi eurooppalaisten terveysviranomaisten direktiivien mukaan ja se vastaa EC-johtokunnan 93/43/EEC-direktiiviä. Lisäksi se vastaa EN 980-, EN ISO 14971- ja EN ISO 10993-1 -standardeja. Vallmistukseen käytettävät materiaalit ovat miellyttäviä iholla ja niiden bioyhteensopivuus on testattu. Erityisesti PHALLOSAN forte:ille kehitelty kankainen vyö ei sisällä formaldehydiä. Laitteessa käytettävä imukupukondomi ei aiheuta allergioita eikä se sisällä lateksia. Kankaisen vyön ulkopinta koostuu lääketieteellisestä silikonivaahdosta. PHALLOSAN forte-klipsi ei sisällä nikkeliä.

PHALLOSAN forte:ia voi käyttää jopa 10 päivissä - niin yöllä kuin päivällä. Käyttö on täysin kivutonta. Pitkä käyttöaika vaikuttaa positiivisesti peniksen kasvuun. Terska ei pääse liukumaan ulos laitteesta imukupuun syntyvän alipaineen vuoksi. Alipaine suurentaa myös terskaa. Vedon voimakkuutta voi säätää vyöllä portaattomasti.

Laitteen osien puhdistaminen on helppoa. Laitteen mukana toimitetaan kuvitettu käyttöohje. Laitteen kaikkia osia voi tilata jälkikäteen erikseen.

Huippuunsa kehitelty suojakupu suojaa terskaa ja esinahkaa paisumiselta ja punoitukselta, jota saattaisi esiintyä kovan paineen alaisuudessa. Laite puristaa kudoksen pintaa pehmeästi - vetoa voisi verrata esimerkiksi tukisukkaan. Vetolujuutta voi myös nostaa, joka samalla vaikuttaa tuloksiin.Uusi: PHALLOSAN Vertical

PHALLOSAN Vertical

Tutustu Swiss Sanan uusimpaan innovaatioon: PHALLOSAN Vertical. Tämä hienostunut järjestelmä tarjoaa sinulle täysin uudenlaisen tavan käyttää PHALLOSANia. Erityisesti kehitetyn polvimansetin ja integroidun vyöjärjestelmän ansiosta voit nyt käyttää penistäsi paitsi mukavasti lantion ympärillä, myös pystysuoraan sisäsäärellä. PHALLOSAN Vertical tarjoaa testatun PHALLOSAN forte -laitteemme tavoin mahdollisuuden käyttää sitä huomaamattomasti vaatteiden alla tai mukavasti nukkuessa.

PHALLOSAN Verticalin kireyden säätäminen on intuitiivista: liukusoljen sijasta käytetään käytännöllistä tarranauhakiinnitystä. Käsittely on erittäin helppoa ja käyttömukavuus vakuuttaa sinut.

Haluatko tietää lisää? Tukitiimimme auttaa sinua mielellään - joko WhatsAppilla, sähköpostilla tai puhelimitse. Odotamme innolla neuvoja ja vastauksia kysymyksiisi.