Peniksen suurennus, Peniksen pidennys

PHALLOSAN forte ja PHALLOSAN plus+.

PHALLOSAN plus+ täydentää PHALLOSAN fortea erinomaisesti

Entistäkin parempi tangon jatke PHALLOSAN forteen


PHALLOSAN plus+

”Tiimityönä kaikki sujuu paremmin! Näin esittelimme asiakkaillemme viisi vuotta sitten vuonna 2018 uuden, valinnaisen tangon jatkeen PHALLOSAN fortea varten. PHALLOSAN plus+ -tankomekanismi mahdollisti asiakkaillemme pystysuuntaisen venytyssuunnan lisäksi myös vielä voimakkaamman venytysvoiman useiden uskollisten käyttäjiemme toiveiden mukaisesti. Tämä toteutettiin hyväksi todetulla ja mukavakäyttöisellä PHALLOSAN forte -venytysvyöllä. Tiedämme ortopedisen venytysvyön kliinisten tutkimusten perusteella, että tuotteen käytön säännöllisyydellä voidaan taata kestäviä tuloksia peniksen suurentamisen ja suoristamisen osalta. Tuotteeltamme ei toivota ainoastaan venytysvoimaa, vaan myös lisää vetovoimaa ja muita lisäominaisuuksia. Kaikkea tätä tarjoaa juuri PHALLOSAN plus+.


PHALLOSAN plus+

Kuten edellä jo mainittiin, tiimityönä kaikki sujuu paremmin. Sen ei tarvitse kuitenkaan merkitä sitä, etteikö hyvästä saisi vieläkin parempaa. Uudella PHALLOSAN plus+ -tuotteellamme tuomme saataville uusia innovaatioita, tällä kertaa tangon jatkeen muodossa. Jotta laitteen pidentäminen olisi helpompaa, olemme kehittäneet vallankumouksellisen integroidun kierrejärjestelmän, jolla vältetään laitteen asennus- ja muutostoimet suurelta osin. Kun käännät vetohaarukkaan integroituja kierteitä myötä- tai vastapäivään, saat säädettyä PHALLOSAN plus+ -tuotetta nopeasti haluttuun pituuteen jopa sitä samanaikaisesti käytettäessä. Lyhyet (ennalta asennetut) läpinäkyvät kierreholkit sopivat 8–17 cm pituisille peniksille. Pidempien penisten osalta laite puretaan kerran osiin, ja siihen lisätään mukana toimitetut pitkät kierreholkit. Ne sopivat 12–22 cm pituisille peniksille.
PHALLOSAN plus+ kasvaa yhdessä omien tavoitteidesi kanssa – helposti ja intuitiivisesti.


Yhteenveto PHALLOSAN plus+ -tuotteen eduista:

  • soveltuu kaikkiin PHALLOSAN-kupukokoihin
  • sopii 8–22 cm pituisille peniksille
  • helppo säätää vetovoimaa myös käytön aikana
  • vakaa vetolujuus myös pitempien käyttöaikojen aikana
  • valinnainen korkea mukavuustaso tai korkea vetovoima
  • suurempi, mukavampi kantarengas
  • ei metalliosia, allergeenittomia materiaaleja
  • helppo asentaa ja purkaa

PHALLOSAN forte ja PHALLOSAN plus+

PHALLOSAN plus+

Tyhjiösuojajärjestelmällä varustetulla PHALLOSAN plus+ -lisävarusteella penistä voidaan pidentää ja suurentaa kivutta jopa 4,8 kg:n vedolla pysyvästi ja jopa parantaa erektion saamisen mahdollisuutta.


Olemme yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus miesten terveyteen liittyvistä asioista.

Lukuisat patentit, kliiniset tutkimukset ja yhteistyö kansainvälisesti tunnettujen urologien sekä valtion laitosten, kuten Fraunhofer Institutin, kanssa auttoivat meitä kehittämään tuotteita, jotka johtavat positiivisiin tuloksiin ilman leikkauksia. Innovaatio on aina ollut tunnusmerkkimme. Ensimmäisten vyövenytysjärjestelmien jälkeen meillä on nyt ilo esitellä sinulle täysin uudistettu tangon jatke, joka täydentää PHALLOSAN forte -järjestelmääsi.

PHALLOSAN plus+ on saatavana vain PHALLOSAN forten ostajille – pidä siis PHALLOSAN forten tilausnumero valmiina tilauksen yhteydessä tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla ei enää ole sitä.

PHALLOSAN plus+ on lisävaruste niille, jotka haluavat käyttää PHALLOSAN fortea entistäkin tehokkaammin ja joustavammin.
Käytä nyt PHALLOSANia ihan niin kuin itse haluat.

The new PHALLOSAN plus+

Näin tilaat PHALLOSAN plus+ -tuotteen...