Peniksen suurennus, Peniksen pidennys

PHALLOSAN forte ja PHALLOSAN plus+.

PHALLOSAN plus+

Tangon jatke PHALLOSAN forteen


PHALLOSAN plus+

Tankomekanismeja on ollut maailmanmarkkinoilla jo 30 vuoden ajan. Useimmat niistä kuitenkin on varustettu silmukalla, joka asetetaan terskan ympärille. Tämä aiheuttaa kipuja ja puristumia, jotka voivat heikentää verenkiertoa. Jotkin valmistajat käyttävät riittämättömösti testattuja tyhjiötekniikoita, jotka voivat vahingoittaa terskaa, koska tyhjiön säätäminen ei ole mahdollista. Monet yritykset käyttävät usein Kauko-Idästä tuotuja halpoja materiaaleja, jotka voivat ärsyttää ihoa ja aiheuttaa allergioita.

Swiss Sana on yritys, jolla on 20 vuoden kokemus miesten terveyteen liittyvistä asioista.

Kymmenet patentit, kliiniset tutkimukset, yhteistyö kansainvälisesti tunnettujen urologien ja valtion laitosten kuten Fraunhofer Institutin kanssa auttoivat meitä kehittämään tuotteita, jotka johtavat positiivisiin tuloksiin ilman leikkauksia.

PHALLOSAN forte ja PHALLOSAN plus+

Tiimityö ei edistä ainoastaan työntekijöiden välistä kanssakäymistä vaan myös erilaisten välineiden soveltamista. Siksi olemme päättäneet tarjota asiakkaillemme monipuolisia lisävarusteita. Maailmanlaajuisesti johtava tuotteemme, PHALLOSAN forte, saa nyt tuekseen innovatiivisen PLUS-lisävarusteen. Sen avulla on mahdollista saavuttaa enstistä parempia tuloksia tai parantaa niitä.

PHALLOSAN plus+ -lisävarusteella penistä voidaan kivutta jopa 4,8 kg:n vedolla suurentaa ja pidentää pysyvästi, potenssia voidaan kohottaa sekä synnynnäinen tai muulla tavoin käyristynyt penis voidaan suoristaa. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota sinulle nyt kaksinkertaisen määrän miehisyyttä.

PHALLOSAN plus+ on lisävaruste niille, jotka haluavat käyttää PHALLOSAN fortea entistäkin tehokkaammin ja joustavammin. Käytä nyt PHALLOSANia ihan niin kuin itse haluat.

PHALLOSAN plus+