Peniksen suurennus, Peniksen pidennys

Peniksen deviaatio.

Käyrä penis

(Peniksen deviaatio)


Siittimen deviaatio tarkoittaa siittimen "käyryyttä" tai kierteelle kääntymistä. Deviaatio voi häiritä esteettisesti tai tuottaa kipua yhdynnässä tai jopa estää yhtymisen kokonaan. Ongelma voi esiintyä syntymästä lähtien. Vaiva saattaa ilmetä myös myöhemmässä elämänvaiheessa, esimerkiksi siittimen tai virtsaputken vaurioiden yhteydessä.

Vaivaa on tähän asti korjattu vain leikkauksella, joka on leikkausteknisistä syistä johtanut peniksen 3-5 senttimetrin lyhenemiseen. Leikkauksessa siitin suoristetaan sovittamalla pitempi paisuvainen lyhempään paisuvaiseen kaventamalla sitä tai poistamalla siittimen ylimääräinen kudososa. Operaatio vaikuttaa heikentävästi siittimen ulkomuotoon.

Siittimen lyheneminen aiheuttaa useille potilaille psykologisia ongelmia. PHALLOSAN forte:in voi asettaa vetämään siitintä haluttuun suuntaan. Sen pitkäaikainen käyttö loiventaa käyristymää eikä leikkausta siten välttämättä tarvita, eikä siitin lyhene käytön yhteydessä tai sen jälkeen. PHALLOSAN forte:in käytön positiivisena sivuvaikutuksena siitin kasvaa pituutta ja paksuutta! PHALLOSAN forte:illa peniksen käyryyttä voi hoitaa ilman leikkausta ja kipua.