Peniksen suurennus, Peniksen pidennys

PHALLOSAN forte on kehitelty siittimen leikkauksettomaan suurentamiseen ja oikaisuun.

Käyttö

PHALLOSAN forte on kehitelty siittimen leikkauksettomaan suurentamiseen ja oikaisuun. Vakuumisuojamenetelmä soveltuu myös lievien erektiohäiriöiden, peniksen käyryyden ja peniksen vetäytymisen hoitoon.

PHALLOSAN forte:in teho perustuu peniksen ja sen paisuvaisen atraumaattiseen vetoon, joka stimuloi alueita uusintamaan soluja. Menetelmä on ollut tuttu luonnonkansoille jo vuosisatojen ajan. Kuitenkaan ennen PHALLOSAN forte:in markkinoille tuloa maailmassa ei ollut mitään vastaavaa laitetta tai tekniikkaa, jolla penistä olisi voitu kehittää täysin kivuttomasti.

Voit laskea yksinkertaisella kaavalla, millaisia tuloksia voit saada PHALLOSAN forte:in käytöllä:

3 (käyttökuukautta) plus X = pysyvä solujen uusiutuminen, joka kasvattaa pysyvästi siittimen pituutta ja leveyttä.

Ortopedit ovat käyttäneet samankaltaista tekniikkaa jalkojen pidennyksessä jo yli 20 vuoden ajan: luuta venytetään kontrolloidusti operatiivisen leikkauksen jälkeen. Luuta pidennetään tekniikalla, jossa luuta venytetään millimetrejä kerrallaan, jolloin uusiutuvien luusolujen lisäksi myös side- ja lihaskudos uusiutuvat - eivätkä hermot tai verisuonet kärsi venytyksestä. Menetelmällä saavutettu pituuskasvu nostaa potilaiden elämänlaatua - samoin tekee PHALLOSAN forte.

Jotta hoidossa saadut tulokset olisivat pysyviä, pitää sukuelimeen saada muodostettua uusia soluja. PHALLOSAN forte:in avulla siittimen paisuvaiseen kohdistuu painetta ja vetoa, jolloin se kasvaa, ja mikäli siitin on käyrä, se suoristuu. Kun laitetta on käytetty useita kuukausia, alkaa kaikkialle siittimeen kehittyä uusia soluja. Siten sekä siittimen pituus että leveys kasvavat. Saavutetut tulokset ovat pysyviä, eivätkä uudistuneet solut katoa tai kutistu PHALLOSAN forte:in käytön lopettamisen jälkeen. Vetolujuuden voi säätää portaattomasti. Jatkuva, luja veto ei vehingoita sukuelintä. Suosittelemme kuitenkin kohtalaisen pehmeää vetolujuutta.
Motto: pehmeällä, säännöllisellä ja jatkuvalla voimalla saadaan parhaita tuloksia.

Alkaessasi käyttää PHALLOSAN forte:ia saatat tuntea aluksi pientä kihelmöintiä. Se on ohimenevää ja kestää korkeintaan muutaman päivän ajan.

Käyttöalueet

PHALLOSAN forte:ia voi käyttää monen oireen hoidossa: