Peniksen suurennus, Peniksen pidennys

Usein kysytyt kysymykset.

Kysymyksiä & Vastauksia

Klikkaamalla kysymystä saat vastauksen mieltäsi askarruttavaan asiaan.

Millä periaatteella PHALLOSAN forte toimii?

PHALLOSAN forte toimii periaatteella, joka on länsimaiselle sivilisaatiolle melko uusi tuttavuus, mutta jota luonnonkansat ovat hyödyntäneet riiteissään ja kulteissaan jo vuosisatojen ajan: penistä suurennetaan kohdistamalla siihen jatkuvaa vetoa. Kantamalla vuosikausia painoja sukuelimissään Intiassa saavutetaan Sadhusiksi kutsuttu ja pohjois-Ugandassa Karamojongiksi kutsuttu pyhä tila. Tällöin peniksen pituudeksi on saatu peräti 45 cm.

Pysyvä, kivuton laajennus vetää sukuelintä ulospäin vartalosta, jolloin siittimen alueelle syntyy niin kutsuttuja mikrovaurioita. Tällöin keho alkaa tuottaa lisää soluja venytetylle alueelle. PHALLOSAN forte:in avulla siitin pitenee ja samalla myös sen ympärysmitta kasvaa.

Eihän paketti varmasti herätä huomiota?

Paketti on huomiota herättämätön ja neutraali. Siinä ei ole mitään kuvia tai sanoja, jotka liittyisivät millään tavalla paketin sisältöön. Paketin tarkka sisältö ei käy ilmi laskustakaan.

Tietojasi käsitellään tietokoneella, joka ei ole liitetty internetiin. Voit luottaa siihen, että emme lähetä Sinulle mainoksia tai epätoivottuja uutisia. Sinun ei erikseen tarvitse pyytää, että emme lähetä sinulle mainoksia tai markkinointimateriaalia. Tietojasi ei anneta kolmansille osapuolille, eikä niitä myydä eteenpäin. Takaamme sen. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja tietävät, että meihin voi luottaa.

Vaikuttaako huumeiden käyttö peniksen kokoon?

"Kun nuoret, puberteetti-ikäiset miehet käyttävät heroiinia, peniksen kasvu pysähtyy. Heroiini kuormittaa kehoa niin paljon, että seksuaalielimet lakkaavat kehittymästä. Aikuisiksi kasvettuaan nämä miehet joutuvat kärsimään keskenkasvuisesta sukuelimestään." (Saksan Hampurissa asuva Dr. von Soer, psykologi, ent. huumevalistaja). Asiaa voidaan auttaa PHALLOSAN forte:illa.

Pitääkö PHALLOSAN forte:ia pitää aina samalla sivulla?

Vetosuuntaa pitää vaihtaa joka toinen päivä.

Sattuuko se, jos saan erektion PHALLOSAN forte:ia pitäessäni?

Erektiotilassa saatat tuntea lievää painetta terskassasi. Se ei satu, sillä PHALLOSAN forte:in erikoiskondomi venyy erektion mukaan.

Pitääkö laite ottaa virtsauksen yhteydessä pois päältä?

Hygienisistä syistä johtuen suosittelemme poistamaan kondomin virtsauksen yhteydessä.

Kuinka monella senttimetrillä penistä voi pidentää PHALLOSAN forte :illa?

Pituuskasvu riippuu jokaisen yksilöllisistä ominaisuuksista. Samankaltaisella tekniikalla, johon PHALLOSAN forte:inkin teho perustuu, voidaan saavuttaa kymmenien senttimetrien pituuskasvun. Nubassa ja Karamojongissa, keski-Afrikassa, on vetoon perustuvalla tekniikalla pidennetty sukuelimiä jopa 45 senttimetrin pituisiksi (Stern v. 30.11.95, lehti no. 49). PHALLOSAN forte:illa saadaan näkyviä tuloksia jo parin - kolmen kuukauden käytön jälkeen.

Mitä jos jokin PHALLOSAN forte:in osa rikkoutuu?

PHALLOSAN forte myöntää laitteen kaikille osille stretch-kondomia lukuunottamatta 12 kuukauden takuun.

Voiko vyötä pestä?

PHALLOSAN forte:in voi pestä 30 asteessa (käsin pestävä). Kaikki osat, jotka joutuvat kosketuksiin ihon kanssa, on testattu ja todettu ihoystävällisiksi. Kaikki osat voidan pestä erikseen. Stretch-kondomilla on CE-merkintä ja se on FDA-standardoitu Yhdysvalloissa. Se koostuu valikoiduista bioyhteensopivista materiaaleista. PHALLOSAN forte:in allergisoivuus on minimoitu.

Voiko kuka tahansa aloittaa PHALLOSAN forte:n käytön?

PHALLOSAN forte:ia voi käyttää kuka tahansa. Käyttöön ei tarvita lääketieteellistä etukäteistietoa tai -osaamista. Käyttäjät saavat ohjeistusta PHALLOSAN forte:in käyttöön kuvitetusta käyttöohjeesta ja näiltä nettisivuilta.

Onko olemassa tutkimuksia, jotka osoittavat, että PHALLOSAN forte:illa saavutetaan luvattuja tuloksia?

Saksan lääkemainontaa koskeva laki estää meitä julkaisemasta lehdistötiedotteita, joissa kerrotaan tuotteestamme tehdyistä tutkimuksista ja tuotteen toimivuudesta. Pahoittelemme syvästi, ettemme voi julkistaa niitä, sillä nyt kuluttaja ei voi tehdä ostopäätöksiä markkinoilla olevien tuotteiden välillä kliinisiin tutkimuksiin nojautuen.

PHALLOSAN forte:ista on useita tutkimuksia ja julkaisuja, jotka voimme mielellämme toimittaa hoitavalle lääkärillesi.

Liittyykö PHALLOSAN forte:in käyttöön sivuvaikutuksia tai muita riskejä?

PHALLOSAN forte:ia käytetään omalla vastuulla. Seuraamalla huolellisesti mukana tulevia käyttöohjeita ja näillä internetsivuilla julkaistavia ohjeita PHALLOSAN forte:in käyttö on kuitenkin vaaratonta. Käyttäjän on kuitenkin oltava varovainen etenkin ensimmäisten käyttöviikkojen aikana, ettei siittimeen kohdistu liian suurta painetta.

Älä käytä PHALLOSAN forte:ia kun olet käyttänyt alkoholia, huumeita tai kivun tuntemukseen vaikuttavia lääkkeitä, unilääkkeitä tai muita rauhoittavia lääkkeitä. Ne voivat vaikuttaa luonnolliseen kivuntuntemiskykyyn. Vältä PHALLOSAN forte:in käyttöä, kun siittimessäsi on infektio, avohaava tai verisuoni- tai sidekudosvaurioita.

Voinko käyttää farkkuja tai muita tiukkoja housuja PHALLOSAN forte:in kanssa?

PHALLOSAN forte ei näy farkkujen tai muiden tiukkojen housujen alta. Korkeintaan saattaa syntyä vaikutelma hieman suuremmasta peniksestä. Esimerkiksi uimahousuja pidettäessä vyön huomaa.

Voiko PHALLOSAN forte:ia pitää myös öisin?

Uusimpien tutkimusten mukaan PHALLOSAN forte:ia voi käyttää myös öisin. Kondomi venyy yöllisten erektioiden mukana. Verenkierto ei häiriydy missään vaiheessa.

Onko PHALLOSAN forte:in ja vakuumipumpun käytöllä eroa?

Vakuumipumppua käytetään erektiohäiriöiden hoidossa. Sitä ei ole tarkoitettu peniksen jatkuvaan vetoon. Valmistajat suosittelevat 20-30 minuutin päivittäistä käyttöaikaa.

PHALLOSAN forte:ia voi käyttää päivin ja öin jopa kahdeksan tuntia kerrallaan. Jopa istumatyö on mahdollista käytön aikana, eikä istuminen vaikuta laitteen tehoon. PHALLOSAN forte:in teho perustuu pitkiin käyttöaikoihin. On osoitettu, että käyttöajan ja peniksen kasvun välillä on suora yhteys.

Vakuumipumpuissa on oma riskinsa. Mikäli niitä käyttää kauemmin kuin valmistaja suosittelee, liian voimakas alipaine saattaa aiheuttaa verisuonitukoksia. Niitä hoidetaan yleensä leikkauksilla.

Miten peniksen pidennys leikkauksella ja peniksen pidennys PHALLOSAN forte:illa eroavat toisistaan?

PHALLOSAN forte:illa vedetään penistä pitkiä aikoja kerrallaa. Veto vaikuttaa sidekudokseen, joka alkaa uusintaa peniksen soluja.

Leikkauksessa sen sijaan katkaistaan kiinnike, joka liittää peniksen häpyluuhun. Penistä vedetään hieman ulos kehosta. Peniksen ja kehon välinen kulma muuttuu leikkauksen myötä. Erektiotilassa oleva penis on leikkauksen jälkeen enää noin 45 asteen kulmassa tai osoittaa suoraan alaspäin. Penistä voidaan pidentää oikeastaan vasta silloin, kun siihen kohdistetaan vetoa onnistuneen leikkauksen jälkeen. Samaan toimintaperiaatteeseen perustuu myös PHALLOSAN forte, mutta sillä voidaan saada aikaan jopa parempia ja hienovaraisempia tuloksia.

Onko lepotilassa olevalle penikselle määritelty jokin minimipituus, jotta laitetta voisi käyttää?

PHALLOSAN forte sopii kaikenkokoisille peniksille. Kondomiin muodostuva alipaine pitää kivuttomasti kiinni myös peniksestä tai terskasta.

Monet asiakkaamme ovat kertoneet kokeilleensa silmukalla toimivia peniksenkehittimiä. Heidän mukaansa kiinnityssilmukka irtosi peniksestä helposti tai terska kipeytyi vedon yhteydessä.

Kapeneeko penis pidennyksen yhteydessä?

PHALLOSAN forte ei kasvata vain peniksen pituutta, vaan myös paksuutta. Erityinen alipainetekniikka takaa solujen pysyvän lisääntymisen. Tämän voi huomata ensin lievänä kihelmöintinä, joka kuitenkin katoaa parin ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen.

Onko toimintaperiaate myös lääketieteellisessä käytössä?

Kyllä. Tiedetään, että jatkuvan rasituksen alaisena (veto, paine) soluja voidaan stimuloida uusiutumaan. Modernissa lääketieteessä ihoa venytetään esimerkiksi ihon siirron yhteydessä. Ihokudosta venytetään ja siten muodostetaan iholäppiä, joita voidaan istuttaa muualle kehoon. Ortopedit ovat käyttäneet samankaltaista tekniikkaa jalkojen pidennyksessä jo yli 20 vuoden ajan: luuta venytetään kontrolloidusti operatiivisen leikkauksen jälkeen. Luuta pidennetään tekniikalla, jossa luuta venytetään millimetrejä kerrallaan, jolloin uusiutuvien luusolujen lisäksi myös side- ja lihaskudos uusiutuvat - eivätkä hermot tai verisuonet kärsi venytyksestä. Menetelmällä jalan pituutta voidaan lisätä useilla senttimetreillä.

Vaikuttaako PHALLOSAN forte erektioon?

PHALLOSAN forte stimuloi ja tehostaa terskan verenkiertoa. Tämä voi parantaa tuntoherkkyyttä ja koventaa erektiota johtamatta kuitenkaan ennenaikaisiin siemensyöksyihin.

Onko PHALLOSAN forte:in käytöllä ikärajaa?

Kaiken ikäiset voivat käyttää PHALLOSAN forte :ia.

Ovatko saadut tulokset pysyviä?

Vähintään 6 kuukautta kestäneen käytön jälkeen saadut tulokset ovat pysyviä. Sitä lyhemmällä käyttöajalla ei välttämättä saavuteta pysyviä muutoksia ja penis saattaa jälleen kutistua.

Kuinka usein PHALLOSAN forte:ia pitää käyttää?

PHALLOSAN forte:ia tulee käyttää päivittäin vähintään 6-8 tunnin ajan. Pidempi käyttöaika vauhdittaa tulosten syntymistä. Monet asiakkaamme pitävät PHALLOSAN forte :ia välillä lyhyitä taukoja pitäen jopa 10 tuntia päivittäin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme.