Peniksen suurennus, Peniksen pidennys

Peniksen suurentaminen luonnollisella tavalla.

Peniksen pidentäminen

Pysyvästi ja tehokkaasti kohti elämäniloa


Oletko sinäkin tyytymätön penikseesi? Tunnetko itsesi epävarmaksi seisoessasi peilin edessä vai toivotko vain pari senttimetriä lisää elämäniloa? Monet miehet jakavat huolensa; he kaipaavat pidempää penistä ja parempaa itsetuntoa. Usein esteenä on pelko leikkauksen riskeistä ja vaikeudesta arvioida niitä. Luonnollisia vaihtoehtoja peniksen pidennykseen ovat mekaaniset menetelmät, joissa käytetään alipainetta ja venytystä. Näin leikkaukset voidaan välttää ja penis pitenee tehokkaasti ja pysyvästi. Mutta menetelmät tuntuvat usein epämukavilta tai jopa kivuliailta. PHALLOSAN forte on patentoitu, penistä pidentävä vyömenetelmä, jossa yhdistyvät tehokas mekaaninen venytys ja optimaalinen käyttömukavuus. Peniksen pidentäminen ilman kipuja ja riskejä; PHALLOSAN fortella tämä ei jää enää pelkäksi toiveeksi. Sillä jatkuvalla elimen venytyksellä saavutetaan pysyvä pidennys, mikä lisää elämäniloa ja seksuallista vetovoimaa.

Luonnollinen peniksen pidennys venyttämällä

PHALLOSAN forte on nerokas, peniksen pidennykseen tarkoitettu venytysmenetelmä, joka on kehitetty vuosia kestävän tutkimuksen ja kehitystyön tuloksena. Se perustuu ihokudoksen venytykseen samalla tavoin kuin esimerkiksi kehonrakennuksessa. Elimen jatkuvassa venytyksessä muodostuu pieniä mikrohalkeamia, joihin keho varastoi uusia soluja. Penis pitenee ja paksunee samalla. Vuodessa penis voi kasvaa noin 2,8–4,8 cm venytysvyön päivittäisestä käyttöajasta riippuen. Lisäksi peniskudoksen verenkierto vilkastuu, mikä voi johtaa potenssin paranemiseen ja kovempiin erektioihin. Jotkin käyttäjät kertoivat myös seksihalukkuuden lisääntymisestä. Parempi itsetunto, positiivinen asenne ja varmuus kuuluvat yleisiin muutoksiin.

Peniksen pidentäminen hienovaraisesti ja huomaamattomasti

PHALLOSAN forte ei ole ainoastaan tehokas menetelmä. Se on myös huomaamaton ja mukava käyttää. Tämä on ennen kaikkea tärkeää, sillä peniksen luonnollisen pidentämisen tulos PHALLOSAN fortella riippuu ratkaisevasti päivittäisestä käyttöajasta. Mitä kauemmin penistä venytetään, sitä parempi tulos. Siksi PHALLOSAN forten käytössä ensimmäisellä sijalla ei ole ainoastaan peniksen pidennyksessä saavutettu näkyvä tulos. Myös käyttömukavuus oli tuotteen kehittäjille tärkeä kriteeri. PHALLOSAN forte -menetelmän erikokoiset imukuvut soveltuvat erikokoisille peniksille. Vyö voidaan säätää sopivaksi liukusoljella sekä koko järjestelmää, joka on muodoltaan pelkistetty ja minimalistinen, voidaan käyttää täysin huomaamattomasti vaatetuksen alla. Siis puet PHALLOSAN forten päälle muutamassa minuutissa ja päätät, haluatko asettaa peniksen ja pumppauslaitteen vasemmalle tai oikealle puolelle nivusia. Koska pumppauslaite on kiinteä osa vyöjärjestelmää, se kulkee aina mukanasi, joten tarvittaessa voit riisua PHALLOSAN forten lyhyeksi ajaksi ja pukea sen jälleen päälle. Näin käyttö ei häiritse jokapäiväisiä askareita eikä työntekoa ja myös yöllä peniksen pidennystä voidaan jatkaa.

Turvallisesti ja lempeästi pidempi penis

PHALLOSAN forte on lempeä ja täysin turvallinen menetelmä pidentää penistä. Menetelmään sisältyvällä pehmeällä silikonisella suojakuvulla terskaa voidaan suojata luotettavasti liian voimakkaalta alipaineelta. Lisäksi laitteeseen asennetut eriväriset valot helpottavat penikseen kohdistuvan vetovoiman valvontaa. Se auttaa peniksen pidennykseen tarvittavan vetovoiman valinnassa ja lisää järjestelmän turvallista käyttöä. Venytysvyö ei myöskään rajoita milloinkaan peniksen verenkiertoa. Istutpa sitten toimistossa, vietät aikaasi harrastuksissa tai nukut: PHALLOSAN forte mukautuu elämääsi huomaamattomasti. Luonnollisella peniksen pidennyksellä ilman leikkauksia saavutat pysyviä tuloksia sekä pidemmän peniksen ansiosta myös itsetuntosi kohoaa. Katse peiliin ei tunnu enää epämukavalta eikä aiheuta epävarmuuden tunnetta. Päinvastoin elämäsi uhkuu uutta energiaa.